Välkommen, verksamma i byggnadsbranschen sedan 1972.

Adress

Norra Gatan 6,
598 97 Mariannelund

Öppettider

Mån-Tors : 6:30 – 16:00
Fre 6:30-13:00

a

ATT BYGGA FÖR FRAMTIDEN

Allt handlar om att bygga och att bygga för framtiden.

Företaget

Kvalitetspolicy

Kvalitet är vårt ledord.

Miljöpolicy

Byggbranschen innehåller miljörisker.

i

Blanketter

Blanketter för ROT-klausul

Vilka är vi?

Men att bygga är betydligt mer än hammare och spik. För Rosén & Johansson Byggnads AB är nyckelorden bevara, renovera, vårda, förnya, förvalta och naturligtvis – bygga!

Mariannelundsföretaget har utvecklat dessa ledstjärnor sedan 1972. Det var då Felix Rosén och brödratrion Sven, Karl-Gunnar och Evert Johansson gjorde slag i saken och bildade Rosén & Johansson Byggnadsaktiebolag. De var redan kända i trakten som skickliga byggare. Uppdragen lät inte vänta på sig……

I samma veva drog byggboomen igång land och rike runt i början på 1970-talet. Man talade om miljonprogrammet, den vardagliga etiketten på bostadbyggandet i Sverige under perioden 1965-1975. Efter ett riksdagsbeslut 1965, var målet att lösa tidens akuta bostadskris genom att under kort tid bygga en miljon bostäder och förbättra bostadsstandarden.

I dag är vi med och skapar framtidens samhälle, sägen VD Magnus Wirensjö som sedan 2002 är ensam ägare till Rosén & Johansson.

På de flesta arbetsplatser, i dina barns skola, på äldreboenden och i många hem här i närområdet, har vi bidragit till utvecklingen för att du ska kunna arbeta, bo och leva på bästa sätt. Och det är vi stolta över!